President Barry

Barry Kaal

In 1976 ben ik geboren in Nijmegen maar getogen in Cuijk. Vroeger woonde ik in de Wilhelminastraat waar ik samen met ons pap, mam en mijn zusje carnaval heb leren vieren in de Haagsestraat.
Niet lang daarna was mijn eerste kennismaking met de Nölers toen ik jeugdadjudant werd van mijn maat Daan Hombergen. Aansluitend ben ik in de jeugdraad terechtgekomen en later doorgeschoven naar het jeugdbestuur. Toen de Jonge Nölers de switch maakten naar het basisscholen carnaval ben ik hiermee gestopt. In 2016 ben ik als prins Barry 1 weer bij de Nölers terecht gekomen waar ik samen met Daan een onvergetelijk carnavalsjaar heb gehad.
In het dagelijks leven sta ik voor de klas in het VSO in Groesbeek en ben ik getrouwd met Carline. We hebben twee kinderen en wonen lekker in het centrum van ons mooie dorp.
Als president van de Nölers ga ik samen met voorzitter Bert van Lith en de overige bestuursleden, mijn uiterste best doen om onze vereniging aan te sturen. Dat kunnen we niet alleen, maar Nölen doen we tenslotte ook samen.