Jonge Nöler worden

Ook gek op carnaval?
Ben jij tijdens carnaval ook altijd te vinden in ons mooie Kuuk? Dan heb je ze vast wel eens gezien: de jongens en meiden van de Jeugdraad met zwarte broek en gestreept hesje aan en het kenmerkende schuitje op hun hoofd. Of de meiden van de Jeugddansgarde in hun witte rokjes met rode jasje en hoedje met bontkraag.

De Jeugdraad
De jongens en meiden van de Jeugdraad staan zij aan zij met de Jeugdhoogheden op het podium of lopen al hossend en feestend door de zaal, om zoveel mogelijk anderen het echte carnavalsgevoel te geven en bij het feest te betrekken. Samen met de Jeugdhoogheden en Jeugddansgarde zijn zij het gezicht van het Kuukse Jeugdcarnaval.

De Jeugddansgarde
Dansliefhebber én carnavalsvierder? Dat zijn de dames van de Jeugddansgarde. Na de grote vakantie beginnen zij met trainen (één keer in de week) om tijdens de eigen evenementen en die van de zusterverenigingen, te kunnen shinen op het podium en samen met de Jeugdhoogheden en Jeugdraad de heupen van de feestvierders goed los te krijgen.

Lijkt het je leuk om hier ook bij te horen?  Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar jongenolers@denolers.nl.

 
  • Velden met een * zijn verplicht
 

Verificatie