Nölers Optocht, zo. 23-02-2020

Al vele werkuren zijn er verzet door verschillende deelnemers aan de Nölers Optocht om weer keurig en vooral fleurig voor de dag te komen. Uurtjes doorgebracht in al dan niet verwarmde schuurtjes om een mooie creatie te maken. En dat alles om het Kuukse publiek op carnavalszondag te vermaken.

Inmiddels zijn de eerste inschrijvingen al binnen bij de Optochtcommissie en zijn ook binnen deze commissie de voorbereidingen gestart. Het parcours is verkend en de steeds strenger wordende regels zijn verwerkt. Alles is en wordt uit de kast gehaald om er weer een mooi feest van te maken.

De deelnemers doen het allemaal voor de waardering van het publiek. Vaak wordt het publiek betrokken bij de creaties en ontstaan er spontaan kleine feestjes op de route.  Toch is alles zo rond de klok van 15.30 uur weer terug in een zinderende Schouwburg. Hier vindt een van de grootste “afterparty’s” plaats en worden door Prins Mark I en Adjudant Dries de prijzen verdeeld. Een prijsuitreiking die doorgaat tot in de vroege avond.

Startpunt van de Optocht is zoals gebruikelijk ter hoogte van de Markt in de Grotestraat en we beginnen precies elf minuten voor twee.

Wil je meer informatie stuur een berichtje naar optocht@denolers.nl.

Inschrijven kan hier nog tot 16 februari.