Nölers on Ice

Maandagavond 2 januari was het erg gezellig op de ijsbaan in Cuijk. Vrolijk uitgedoste schaatsers draaiden op het ijs menig rondje, want Karnavalsgezelschap de Nölers was op bezoek. Prins Harm, Adjudant Joost, Jeugdprinses Donna en Jeugdadjudant Luc en hun gevolg schaatsen op de vrolijke klanken van Hofkapel de Tröters.

Waar in de voorgaande jaren de Carnavalshoogheden heel voorzichtig een stapje op het ijs waagden, lieten Harm en Joost zien dat zij zich op het ijs veel beter thuisvoelden. Rondjes draaiend, achteruitschaatsend en met veel plezier, lieten zij zien dat ze de sportieve, jonge heersers zijn van het lopende Carnavalsseizoen.

Ook de Boerencommissie en het Boerenbruidspaar waren aanwezig op deze avond. Het Boerenbruidspaar liet zien dat ook zij het schaatsen nog niet verleerd zijn.

Na afloop was het gezellig bijpraten in het café bij de ijsbaan. Onder het genot van de liederen van het Visserskoor uit Beers werden nog menig kopjes koffie, bekers chocomelk en glazen bier genuttigd om de koude neuzen weer op te warmen.
Dit jaar deze avond gemist? Volgend jaar zeker eens langskomen om samen met ons dit schaatsplezier te beleven.

Namens de Nölers uut KuuK: Allemaal een gezellig en gezond 2017!

Door: Trienêtte van den Hoogen

Bekijk ook de foto’s van Arjan Broekmans