Nölers genoten van het prinsentreffen en 5xK

Terwijl de meeste mensen in het Land van Cuijk bezig zijn met de voorbereidingen van het kerstfeest, zijn de Carnavalsverenigingen druk bezig met de aanloop naar Carnaval 2017. Ook bij de Nölers in Cuijk hebben ze een druk Carnavalsweekend achter de rug.

Zaterdagavond werd bij partycentrum de Bond het Prinsentreffen gehouden, de jaarlijkse receptie voor zusterverenigingen om de nieuwe Prins en Adjudant te feliciteren. Deze avond werd opgestart met de felicitaties van Jeugdprinses Donna en Jeugdadjudant Luc voor Prins Harm I en Adjudant Joost. Ook het HNT kwam de Hoogheden feliciteren.

Hierna was het een komen en gaan van Prinsen, Adjudanten, Dansgardes, Raden van 11 en andere Carnavalsliefhebbers. Iedereen had wel een paar anekdotes te vertellen over Prins en Adjudant. Zij genoten volop van alle aandacht en hadden zelfs een speciaal dansje ingestudeerd om met het aanwezige publiek, onder de klanken van een opzwepend nummer, van ‘links naar rechts’ te gaan. Iedereen deed enthousiast mee met ons Prinsenpaar.

De Carnavalsverenigingen van Taurus, de Dino en de Kwast waren ook aanwezig om Prins Harm en Adjudant Joost te feliciteren. Vol enthousiasme waren zij op het podium en in de zaal aanwezig.

Het Prinsentreffen werd drukbezocht, ook waren er afgevaardigden van Full House, Bojnk, de Elfkroegetochtcommissie en de volleybalclub VOLT aanwezig. Familie, vrienden en de collega’s van Harm van de ambulance kwamen ook langs om te feliciteren. Al met al een heel geslaagde avond voor het prinsenpaar en hun partners.

Zondagmiddag was het de beurt aan alle zingende Carnavallers. De Prinsen en Adjudantenclub, Dè Orkest, Raad van 11, de Nölerkes 2.0, de Zwabbers, de Kuukse ZZP-ers, de Nielt, Ut Word Wa en Hofkapel de Tröters hebben hun best gedaan om tijdens het 5XK de winnaar te worden, zodat hun lied de Carnavalskraker van 2017 zal worden.

Nadat iedereen vol enthousiasme, luidkeels en swingend hun lied heeft laten horen, zijn uiteindelijk de ZZp-ers met het nummer ‘Feessie bij de Nölers’ met de trofee gaan lopen. Het niveau was prima dus de jury zal er weer een hele kluif aan hebben gehad. En nu maar oefenen zodat je het straks, al hossend in de polonaise, perfect mee kunt zingen!

We hopen jullie maandagavond 2 januari weer te zien bij Cuijk on Ice om het nieuwe jaar vrolijk en vol muziek op te starten.

Bekijk nu ook de foto’s van het prinsentreffen en het 5xK!