5xK = 15.01.2022

Kuuks Karnavals Kraker Kwek Konkours, ook wel het 5xK genoemd.

Met de zomervakantie voor velen nog in volle gang, is er nog bijna niemand die al bezig is met de komende carnaval. Toch is de 5xk commissie al bij elkaar geweest om de eerste zaken uit te zetten.

Op zaterdag 15 januari 2022 zal er gestreden worden om DE karnavalskraker van het carnavalsseizoen 2021-2022. Het winnende lied zal tijdens het seizoen vele malen ten gehore worden gebracht met als hoogtepunt: de Kuukse zittingen!

Middels dit bericht willen wij iedereen uitnodigen om deel te nemen aan het 5xK. Deelname is mogelijk als solist, als duo of als groep. Samen met de andere deelnemers ben je het middelpunt van een sfeervolle avond met zang en muziek. Voor deelname dient er een bestaand lied gekozen te worden met daarop een eigen gemaakte tekst. Het lied wordt dan door een arrengeur uitgeschreven zodat huisband Dé Orkest de deelnemers tijdens deze avond muzikaal kan begeleiden.

Het gekozen lied dient vóór 1 oktober 2021 ingeleverd te worden. Het bestand kan gemaild worden naar marian_visscher@hotmail.com. De tekst dient uiterlijk 1 december 2021 gemaild te zijn naar bovengenoemd emailadres.

We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet! ALAAF!