Pronkzitting de Nölers staat al in de startblokken

LET OP: dit is een oud bericht. Over de kaartverkoop voor de zitting van het huidige seizoen verwijzen wij naar de daarbij behorende berichten.

Over een week is het zo ver: De start van het eerste weekend van de pronkzittingen van de Nölers.

Alle artiesten staan al in de startblokken om u een avondje plezier te bezorgen. De Kuumers beloven ons dat het een knallend optreden zal worden. Daarnaast zijn er nog diverse optredens van o.a. de Brillo’s, Marco van Teefelen, Blonde Debbie, Maarten Hermens, Rob Poel, Ut Word Wa, Sixpack en het Nolforum. Ook de ZZp-ers zullen het Carnavalslied van dit jaar ten gehore brengen.

Hebt u nog geen kaartje, maar ben u wel benieuwd naar deze avond/middag met zijn wervelende optredens van lokale artiesten? Bel of mail dan met onze penningmeester Dorianne Daanen.
De kosten zijn € 27,50 per kaart, er zijn nog kaarten te koop voor de pronkzitting van 4 februari (avond) en 5 februari (matinee). U kunt uw kaarten telefonisch bestellen op dinsdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur en op donderdag tussen 20.00 uur en 21.00 uur via telefoonnummer 06-19330222 of via het volgende mailadres: penningmeester.denolers@home.nl

Foto: Poster Kuumers