Prinsenbal Nölers uitgesteld

 

Met groot enthousiasme zijn we als bestuur van C.V. De Nölers  in september weer begonnen met de voorbereidingen voor een nieuw carnavalsseizoen. Omdat het carnaval vorig jaar volledig gecanceld is en het ons na een roerige periode als vereniging weer voor de wind gaat, waren wij juist nu extra gemotiveerd op samen met jullie weer carnaval te vieren.

Echter,nauwlettend hebben wij de afgelopen periode de ontwikkelingen omtrent Corona in de gaten gehouden. Helaas moeten wij als vereniging concluderen dat wij met deze oplopende besmettingscijfers en ziekenhuisopnames het niet verstandig en verantwoord vinden om nu in deze periode grootschalig bij elkaar te komen. Daarom hebben wij als bestuur besloten onze verantwoordelijkheid te nemen en het Prinsenbal op Zaterdag 13 november nog even uit te stellen.

Dit is wederom een moeilijk en pijnlijk besluit die niet over een nacht ijs is gegaan. Wat ons betreft is ditmaal uitstel geen afstel, en daarom  gaan wij op zeer korte termijn bekijken wat er binnenkort  wel aan activiteiten  mogelijk is.

 

C.V. De Nölers