Nieuwe heersers bekend!

Prins Niels 1 van de Nölers

In een zeer muzikale ambiance kwam afgelopen zaterdag onverwacht de 60e Prins van Karnavalsgezelschap de Nölers te voor schijn. Met het Prinsebal waren de Carnavalsvierders na jaren weer terug in de Schouwburg.

Nadat het doek voor nep was gevallen kwam Prins Niels 1 (Hendriks) onder de confetti tevoorschijn. Niels  is zoon van Franske van de Tap, achterkleinzoon van d’n Dolle en directeur van Hendriks Muziek.. Zijn adjudant is Richard (van Geffen)  Beiden maken deel uit van het Fanfare Korps Nationale Reserve en  Ut Word Wà . Hun leus: ”Ut word wà dees 4 daag!”

 

Jeugdprinses Caprice van de Jonge Nölers.

Op de vroege zaterdagavond kwam de 45e jeugdhoogheid van de jonge Nölers tevoorschijn in de persoon van Prinses Caprice. Samen met haar adjudant Marit gaan zij voorop bij het jeugdcarnaval.

Beiden zitten in groep 8 van basisschool de Regenboog. Hun spreuk is: “Prinses Caprice, adjudant Marit zijn binnen, dus laat het feest maar beginnen!” De beide enthousiastelingen: “Bijna de hele klas was er, ook meneer Matijs en juffrouw Marijn. Het gaat heel leuk worden,  ’t wordt één groot feest.”

Prins Niels Hendriks
Adjudant Richard van Geffen

Jeugdprinses Caprice
Jeugdadjudante Marit