Nölers starten carnavalsseizoen!

Afgelopen zaterdagavond beleefden wij als Nölers de aftrap van het Carnavalsseizoen 2019-2020 tijdens het Seizoensopeningsbal (voorheen de Openings-Installatieavond).

In het theatercafé van de Kuukse Schouwburg verwelkomden we nieuwe leden, bedankten en namen we afscheid van vertrekkende leden en passeerden mutaties binnen de verschillende commissies de revue. Ook werden er Onderscheidingen van Verdienste uitgereikt aan Ellen de Clerck en Gerard van Hees voor hun jarenlange inzet voor de vereniging. Halverwege de avond verklapte President Barry hint nummer 4 voor de 61e Prins van de Nölers: “Gouden tijden herleven”.

Anders dan voorgaande jaren was er naast de plichtplegingen ook veel ruimte voor gezellige onderonsjes en muziek, verzorgd door 2 Toffe Peren. Verrassend was ook het optreden van onze dansgarde. Zij hadden kei hard gewerkt om hun gardedans -vroeger dan ooit in het seizoen- te kunnen tonen. Al met al een geslaagde avond, die in de nieuwe vorm zeker een vervolg krijgt.

Nu gaan we ons opmaken voor het Prinsenbal op 9 november aanstaande. Hier wordt bekend wie de (jeugd)heersers van het Nölersriek voor 2019-2020 worden. Je bent van harte uitgenodigd om hier bij te zijn. Zaterdag 9 november vanaf 19:00 uur in het SchouwCafé van de Kuukse Schouwburg.

Bekijk hier de foto’s van het Seizoensopeningsbal.