Muzikaal ondertrouwen!

Keuze nieuwe Carnavalslied van de Nölers en ondertrouw Boerenbruidspaar 2018 op 5XK.

Voor veel Carnavalsvierders toch altijd weer een hoogtepunt in het Carnavalsseizoen van de Nölers: de keuze van het Carnavalslied. Ieder jaar wordt er weer een nieuw lied gekozen, dat overal te horen zal zijn bij evenementen en recepties.
Ook dit jaar hebben de Nölers weer het Kuuks Karnavals Kraker Kwek Konkours, afkort 5XK. Deze avond is op zaterdag 6 januari , u bent vanaf 20.30 uur welkom in Partycentrum de Bond.

Aan het begin van de avond wordt natuurlijk nog een keer het winnende lied van 2017 gezongen door de Kuukse ZZp-ers, daarna kan de strijd om de winst beginnen. Er zijn deze avond acht deelnemers die de longen uit hun lijf gaan zingen om de jury over te halen om op hen te stemmen: de Kuukse ZZP-ers, de Haagsestraat, HNT, de Hofkapel, de Zwabbers, de P&A club en het duo Ruud en Zoran.

Exact om middernacht zal dan het verlossende woord vallen: wie is de winnaar van het Carnavalslied van 2018? Met de hele zaal wordt dan het lied nog een keer goed geoefend, zodat iedereen het hele Carnavalsseizoen met volle borst mee kan zingen.

Ondertrouw Boerenbruidspaar
Voor het eerst is dit jaar de ondertrouw van het Boerenbruidspaar ook op de avond van het 5XK. Op dit moment is het voor bijna iedereen nog een geheim wie het Boerenbruidspaar van 2018 gaan worden, alleen een select groepje weet nog wie er dit jaar uitverkoren zijn. Uit betrouwbare bron hebben wij gehoord dat het nieuwe Boerenbruidspaar veel “knechten” heeft. Bent u benieuwd wie er op Carnavalsmaandag in de (on)echt verbonden gaat worden bij het Gemeentehuis, zorg dan dat u op tijd bij de Bond bent, want om 22.30 uur zullen zij in ondertrouw gaan.

Wij hopen u allemaal te zien op zaterdagavond 6 januari vanaf 20.30 uur op deze gezellige avond.

Namens de Nölers een heel goed begin van het nieuwe jaar en we hopen u in 2018 te zien op onze evenementen.

KUUK ALAAF!